Rețeta magică prin care copiii sunt convinși să mănânce

By on 2 octombrie 2017

Nu am chef să mânânc! Nu îmi este foame! Nu îmi place asta! Nu vreau legume! Asta spun copiii noștri când îi chemăm la masă. Care să fie reteta?!

Și Sophia a rămas fără pofta de mâncare. Așa că a strâns toată Gașca Zurli și, cât ai spune „hai la masă!”, i-a redat pofta de mâncare micuței. Cum a reușit asta? Vedeți în materialul filmat împreună.   🙂

Ne e foame tare, tare,
Ceva bun vrem de mâncare,
Să vedem, să vedem,
Ce putem să mai mâncăm,
Să punem în farfurie,
Să mâncăm cu bucurie!
Voi ce ați gătit azi?   

Despre spectacolul „Hai la masă!”

Cea mai noua productie Zurli, spectacolul cu care Gasca Zurli ii imprieteneste pe copii cu mancarea buna, cu apa si, mai ales, cu statul la masa – „Hai la masa!”.

„Hai la masă!”este o poveste atât de actuală în relația părinte – copil despre statul la masă, pofta de mâncare și împrietenirea copiilor cu fructele și legumele. Obiceiurile alimentare sănătoase sunt prezentate în maniera Zurli, jucăuș și colorat, prin cântece și întâmplări simpatice, pline de învățăminte. Noul personaj, adorabilul Bucătăraș Zurli  devine aliatul părinților, în bucătarie. El știe trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste și povești care să-i țină pe copii cu gura deschisă.  Are puterea să îi facă pe micuții noștri prieteni să vină numaidecât atunci când mami sau tati strigă „Hai la maaaasăăă!”.

Copiii nu sunt fericiți cand adulții strigă: “Hai la masă!”. Acest spectacol este modul prin care invitația la masă capătă valoare. În primul rând, părinții învață cum să transforme bucătăria și masa în teren de joacă, iar cei mici află că “Hai la masă!” este, de fapt, invitația pentru cea mai tare distracție din bucătarie. ”Hai la masa!” demontează ideea că „masa” este un chin pentru cei mari și cei mici, deopotrivă, dificilul moment când trebuie să cadă de acord asupra a ce, când, cum și cât mănâncă.

Spectacolul poate fi văzut în această toamnă, în toată țara – Brașov, Cluj Napoca, Botoșani, Bacău, Galați, Buzău, Ploiești, Rm.Vâlcea, Craiova, București, Timișoara, Sibiu și Baia Mare.

 

 

 

About Echipa tati.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.