O idee pentru cadoul de Crăciun pentru iubitul tău

By on 18 decembrie 2017

Acest articol este pentru doamne și domnișoare. Doamnelor, cred că am găsit cele mai frumoase cadouri pentru iubiții voștri!

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun! Dacă nu aţi găsit deja cadoul perfect soluția este să luați un cadou din colecţia de seturi cadou de lux.

Barbierit.ro: „Orice bărbat își dorește un barbierit perfect ce lasă pielea fină, discret parfumată și fără iritații. Senzația de arsură pe care majoritatea bărbaților o consideră că făcând parte din rutina barbieritului dispare atunci când ritualul este practicat corect, respectând calitatea produselor pentru barbierit folosite.

Barbieritul tradițional are la bază trei elemente esențiale: un pămătuf de calitate din păr de bursuc; o cremă sau un săpun de barbierit pe bază de glicerină și un aparat de barbierit de calitate îngrijit corespunzător.

Din cele trei elemente enumerate cel mai important este considerat a fi pămătuful din păr de bursuc. Acesta pregătește pielea și părul facial pentru cel mai eficient și confortabil barbierit. Folosirea unui pămătuf pentru întinderea uniformă a cremei pe față are că rezultat un strat mai gros, mai bogat și mai emolient ce nu poate fi obținut cu mâna goală. Un pămătuf exfoliază pielea moartă de pe față înaintea barbieritului și îndepărtează orice ar putea sta între lama de ras și firele de păr. Periatul feței de jos în sus ridică firele de păr și le menține ridicate în stratul de spumă, expunând astfel maxim din lungimea acestora lamei de ras.

O cremă de barbierit de calitate este un ingredient indispensabil pentru un barbierit perfect. Dacă nu ați simțit niciodată pe piele o cremă de barbierit englezească cu miros proaspăt de violete, lămâie sau levănțică, atunci într-adevăr vă lipsește una din cele mai mari plăceri bărbătești. Veți fi uimit de cum se întinde crema pe față, de volumul spumei create, de ușurința cu care alunecă lama aparatului de ras și nu în ultimul rând de parfumul deosebit ce persistă și după finalizarea barbieritului.

Ultimul element indispensabil pentru a practica un barbierit umed de calitate este aparatul de barbierit. Opinia multor barbieri renumiți pentru calitatea serviciilor, este că aparatul clasic de barbierit cu lamă dublă (double edge safety razor) este superior față de orice alt aparat pentru barbierit modern. Folosirea unui aparat clasic de barbierit sau a unui brici necesită îndemânare și timp pentru a deprinde arta mânuirii lui. Folosit corect veți observa că obțineți un barbierit mai eficient, mai fin, iar senzația de arsură și iritația începe să dispară.”

 

TATICOOL : „Un cadou fain pentru un bărbat trebuie să-l reprezinte. Trebuie să fie masculin cu adevărat. Apoi să fie ceva surprinzător, cu care nu se întâlnește zi de zi. Trebuie să fie și de calitate. Trebuie să fie ceva pe care nu și-l cumpără de obicei. Poate ceva pe care n-ar da banii din propriul buzunar, pentru că nu s-ar îndura. Cel puțin eu așa sunt: prefer să-i cumpăr ei cadouri scumpe, decât să-mi cumpăr mie. Iar ea face la fel…

Pentru că, măcar de sărbători, trebuie să ne răsfățăm partenerii. Iar produsele 100% masculine de pe barbierit.ro sunt cu adevărat răsfățul suprem pentru bărbați.

Sunt produse englezești, create de firme cu o mare tradiție în domeniu. Dacă vreți, sunt Rolls- Royce-ul bărbieritului. Aparate de bărbierit, creme de înmuiat barba, pămătufuri tradiționale, spume de bărbierit, aftershave-uri fără alcool care catifelează pielea, elimină iritația și miros senzațional, toate produsele au cea mai înaltă calitate….”

În plus, până la 31 decembrie, barbierit.ro va oferă 10% reducere la valoarea produselor comandate.

Pentru a beneficia de reducerea acestui sfârşit de an, vă invităm să utilizaţi codul: CRACIUN7 în pagina coşului de cumpărături.Codul este valabil până la 23.12.2017 ora 23:59.

About Echipa tati.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.