Agenda de weekend a familiei

By on 17 iunie 2014

3 evenimente din Bucuresti, Timisoara si Targu Mures care merita incluse in agenda de weekend a familiei.

Agenda de weekend a familieiMiting aviatic

Vrei sa faci ceva interesant weekendul acesta cu copilul tau? Atunci include in agenda de weekend o vizita la Aeroportul International Bucuresti Baneasa „Aurel Vlaicu” unde sambata, de la ora 08.00, are loc mitingul aviatic Bucharest International Air Show (BIAS). BIAS 2014 este cel mai asteptat eveniment de acrobatie aeriana al anului!

Copilul tau o sa vada formatia Hawks of Romania (echipa nationala de acrobatie), Fortele Aeriene Romane, Iacarii Acrobati si Tarom, The Flying Bulls si Jurgis Kairys. Printre invitatii speciali se numara Veres Zoltan, detinatorul a cinci recorduri Guinness Book si Luca Bertossio, actualul campion mondial la planorism.

Concurs de echitatie (Timisoara)

Intre 20 si 22 iunie, la manejul Hergheliei Izvin, de langa Timisoara se desfasoara un concurs national de sarituri peste obstacole. Competitia se desfasoara in aer liber, pe o suprafata acoperita cu nisip si cuprinde 12 probe, printre care dresaj, acomodare stafeta, proba cai tineri. Evenimentul incepe vineri, 20 iunie, de la ora 16.00.

Concurs de echitatie pentru copii (Targu Mures)

Intrecerile din cadrul concursului au loc pe iarba, la baza hipica din Targu Mures. Sunt prevazute 10 probe, avand urmatoarele categorii:  obstacole incepatori, amatori, cai debutanti, juniori debutanti, copii, nivel E, nivel D, nivel F, nivel C si mini derby.

Evenimentul se desfasoara sambata si duminica, in ambele zile cu incepere de la ora 10.00. Festivitatea de premiere este programata duminica, de la ora 13:30.

Sursa: www.insport.ro

Foto: Image Courtesy of  photostock/ FreeDigitalPhotos.net

About Echipa tati.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.