Cat doarme un nou nascut

By on 17 decembrie 2012

nou-nascut dormind © foto http://sujitheie.blogspot.ro/2012/08/sleeping-beauty-sleeping-babies-so-cute.htmlCred ca mai bine spus ar fi cat nu doarme un nou nascut. L-ati adus de la maternitate si incercati sa va obisnuiti cu ideea de a nu mai dormi. Sper ca te-ai odihnit in ultima luna de sarcina a partenerei, pentru ca vor urma multe nopti albe.

Daca ai urmat un curs de puericultura, vei beneficia de un total de 15 zile de concediu, ceea ce nu inseamna ca ai timp sa te odihnesti acum, ci ca este momentul sa pui si tu umarul la acomodarea partenerei cu noua situatie. Adica sa incepi sa o ajuti cat poti de mult. Astfel te ajuti de fapt pe tine, pentru ca o partenera si un copil fericit te vor face si pe tine fericit.

Un nou nascut nu stie sa comunice decat prin plans. Fie ca este vorba de un scutec plin, de foame, sau poate chiar de faptul ca il deranjeaza hainele de pe el, copilul va plange. Iar plansul, in cazul in care nu iti astupi urchile cu dopuri, te trezeste din somn.
De aici si cearcanele noilor parinti.

Vestea buna este ca daca pui in balanta dragostea pe care o simti ca iti curge prin vene, si lipsa somnului, ai sa vezi ca de departe este un „targ” cinstit.

Pagini: 1 2

About Echipa tati.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.