Cel mai bun CĂRUCIOR DE VOIAJ!

By on 16 iulie 2020
https://youtu.be/LGQqIOdMlY0

Care este cel mai bun cărucior pentru voiaj? Este întrebarea pe care o primesc cel mai des de la clienții Taticool Shop. Asta pentru că, evident, este vară și ne dorim să mergem în vacanță. Mult mai puțin ca în alți ani, dar, totuși, mici planuri ne facem. Așa că părinții cu copii mici sunt în căutarea unui cărucior pe care să-l poată lua cu ei în vacanță.

Revenind la întrebare, răspunsul meu îi cam șochează: Nu există cel mai bun cărucior pentru voiaj, nu poți pune degetul pe un model și să-i dai trofeul. Asta pentru că, fiecare cărucior are plusuri și minusuri.

Întrebarea corectă pe care ar trebui să vi-o puneți când alegeți un astfel de produs este: Care este căruciorul potrivit pentru mine? Da, aici voi înșivă trebuie să răspundeți. Dacă vreți un cărucior exclusiv pentru transportul cu avionul, dacă vreți confort sporit pentru copil sau greutatea căruciorului este principalul criteriu. Apoi, dacă vreți ca al vostru cărucior să aibă poziție de somn, să fie reversibil, să aibă bară de protecție etc. Și, nu în ultimul rând, câți bani sunt dispus să dau pe un astfel de model? Îl voi folosi și zi de zi? Întâi de toate, faceți o listă cu criteriile voastre și apoi decideți în consecință.

Ca să vă ajut, am făcut un test comparativ cu cinci cărucioare de la patru branduri. Vi le prezint pe scurt mai jos și apoi vă las și niște comparații în cifre. …CITESTE AICI TOATĂ ANALIZA!

Cărucioarele analizate sunt:

POCKIT PLUS DE LA GB

YOYO DE LA BABY ZEN

EEZY S TWIST 2 DE LA CYBEX

MELIO DE LA CYBEX

NEXO DE LA MUTSY 

About Echipa tati.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.