Cele mai bune aplicatii gratuite

By on 21 decembrie 2013

jocuri / itunes.apple.comIn 2013 au aparut sute de aplicatii pentru copii. Iata cateva dintre ele. Le-am ales pe cele mai distractive si doar pe cele gratuite. Citeste prezentarea, incearca-le, apoi decide daca sunt bune sau nu pentru copilul tau.

Tic Stac Toe • Clasicul joc “X si 0” devine mult mai distractiv in varianta 3D. Pe orizontala, pe verticala, pe diagonala… copiii trebuie sa fie foarte creativi pentru a castiga. Strategie, competitie, provocare. Pe masura ce castigi, deschizi noi lumi virtuale. Poate fi jucat online (cu prietenii sau random), fata in fata cu un prieten sau solo. De la 4 ani, pentru iPad, iPhone, iPod touch si Android.

StoryBots Tap & Sing • Vrei sa-ti lasi copilul sa experimenteze muzica, dar nu stii de unde sa incepi? Acest joc educational il va ajuta sa inteleaga conceptele muzicale: note, game, melodii. Si totul intr-un mod distractiv! Prescolarii se pot juca cu cele trei cantece gratuite sau isi pot compune propria lor muzica. De la 2 ani, pentru iPad.

Despicable Me: Minion Rush • Galbenele si simpaticele Minions sunt pregatite pentru cea mai mare provocare. Jucatorul intra in competitie, trebuind sa-si impresioneze seful, pe ingrozitorul Gru. Ca Minion, el sare, zboara, depaseste obstacole, descopera zone secrete, aduna banane si lupta cu personajele “rele”, folosindu-se de armele sale, pentru a castiga titlul de Minionul Anului! Atentie: e un joc care da dependenta chiar si adultilor! De la 4 ani, pentru iPad, iPhone, iPod touch si Android.

Match Blitz • Un joc perfect de jucat in masina, la drum lung! Copiii trebuie sa nimereasca formele care se potrivesc. Castiga cel mai rapid. Jocul nu e chiar atat de simplu pe cat pare. Dezvolta aptitudinile precum atentia, perspicacitatea, rapiditatea miscarilor etc. De la 4 ani, pentru iPad si Android.

The Electric Company Party Game: Lost on Prankster Planet • Jessica si Marcus au nevoie de ajutor, caci sunt blocati pe Planeta Prankster si trebuie sa ajunga inapoi pe Pamant. Un joc superdistractiv, cu mai multi jucatori, care contine tot felul de provocari, inclusiv probleme de matematica, de geometrie si de perspicacitate. Personajele sunt din serialul de desene animate The Electric Company (PBS). De la 6 ani, pentru iPad si Android.

About Echipa tati.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.