CM 2014. In Costa Rica violenta domestica a crescut cu 200%

By on 5 iulie 2014

CM 2014. Explozie a violentei domestice in Costa Rica!

CM 2014In mod normal, se inregistreaza 75 – 80 de sesizari de acte de violenta, dar in timpul meciurilor nationalei, numarul acesta a crescut cu 200%, au atentionat autoritatile guvernamentale.

Cartonas rosu pentru violenta domestica!

„Cei care comit acte de violenta domestica transforma un moment special pentru tara noastra intr-o rusine familiala si trebuie opriti”, a atentionat Alejandra Mira, ministrul pentru apărarea drepturilor femeilor. „Incercam sa facem problema publica si sa dam cartonas rosu violentei domestice”.

Alejandra Mira a cerut autoritatilor sa fie in alerta astazi, un moment important pentru Costa Rica, ajunsa in sferturile de finala ale Campionatului Mondial de Fotbal 2014.

Costa Rica a avut o evolutie impresionanat in CM 2014

Reprezentativa statului din America Centrala, marginit de Nicaragua, Panama, Oceanul Pacific si de Marea Caraibilor, va intalni in sferturile de finala ale CM 2014 nationala Olandei. Meciul va fi difuzat LIVE, incepand de la ora 23.00 pe TVR1 si TVR HD.

Selectionata statului Costa Rica a furnizat o surpriza imensa in CM 2014: a invins Italia, Uruguay, a facut egal cu Anglia si a invins in optimile de finala nationala Greciei.

Foto: Image Cortesy of Danilo Rizzuti/ FreeDigitalPhotos.net

 

About Echipa tati.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.