Cum reactioneaza copiii cand un strain isi scapa portofelul in fata lor (VIDEO)

By on 3 iunie 2015

Cum reactioneaza copiii cand un strain isi scapa portofelul in fata lor (VIDEO)Tu cum ai proceda daca un strain si-ar scapa portofelul in fata ta fara sa observe? Iata o situatie serioasa, cu care te poti confrunta in orice zi si care implica o decizie morala. Dar oare cum reactioneaza copiii cand un strain isi scapa portofelul in fata lor?

Crucia Rosie Japonia a realizat un experiment interesant in care protagonistii sunt copiii. Ei nu trebuie doar sa raspunda la aceasta intrebare sau sa-si imagineze scenariul si sa descrie cum ar proceda, ci sunt pusi efectiv in situatia de a actiona. Ei sunt singuri, fara parinti care sa le spuna ce sa faca sau carora sa le arate portofelul. Pe scurt, sunt pusi in situatia de a lua singuri o decizie morala.

Cum reactioneaza copiii cand un strain isi scapa portofelul in fata lor. Descriere experiment

Copiii din filmul de mai jos sunt in situatia de a ramane scurt timp despartiti de parintii lor, interval in care o persoana necunoscuta din apropiere isi scapa portofelul pe jos.

La inceput, micutii ezita sa ia portofelul de pe drum, dar apoi isi iau inima-n dinti si actioneaza. Reactiile lor sunt adorabile… (nici nu mai conteaza ca nu intelegi japoneza)

Urmareste experimentul si reactiile copiilor

 

Foto: Guliver/ Thinkstock

About Echipa tati.ro

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.