Dan Cruceru, Alex Zamfir, Daniel Osmanovici și Cezar Ionescu sunt 4Dads- life, stories

By on 20 noiembrie 2018

4Dads, un proiect nou și inedit în on-line și parenting! 4Dads înseamnă Dan, Cezar, Daniel și Alex.

4Dads înseamnă poveștile vieților noastre, de acum și de atunci, de când eram la rândul nostru niște copii.

4Dads înseamnă un loc în care întrebările nu au răspunsuri corecte sau greșite, ci doar răspunsurile autentice ale fiecăruia dintre noi. Înseamnă un loc în care ne punem pe tavă viețile, știind că nu vom fi judecați pentru că am ales să fim vulnerabili.

4Dads înseamnă poveștile strădaniilor noastre de a fi părinți mai buni, zi de zi. De zi.

4Dads înseamnă un amalgam de trăiri, exact cum este și viața de părinte. Înseamnă zâmbete și râs în hohote, dar și și ochi umezi și lacrimi. Înseamnă momente unice cu amintiri frumoase, dar și cu dureri care nu s-au vindecat. Înseamnă prietenie și conexiune, dar și momente când ne uităm unii la alții și nu înțelegem cum putem sta la aceeași masă. Înseamnă să ne acceptăm că suntem diferiți și să fim recunoscători pentru acest lucru.

4Dads este locul în care știm că putem fi noi înșine, unde măștile pe care le purtăm fiecare zi de zi pot fi date jos și unde fiecare înțelege, chiar și pentru un moment, că este de ajuns așa și atât cât este.

4Dads este un proiect creat de patru bărbați în care se va regăsi orice părinte din lumea asta.

4Dads este la fel de mult despre noi, cât este și despre voi. Oricare dintre voi.

4Dads este un proiect adresat taților, în primul rând, și tuturor celorlalți, în al doilea rând. Este un proiect care își propune să scoată tatăl din stereotipurile în care se zbate zilnic și să-l prezinte ca ceea ce este cu adevărat: un OM minunat în reușitele și eșecurile sale, un adult cu o mare responsabilitate, care de multe ori habar nu are ce are de făcut și primul model de Bărbat pentru copilul său.”

 

„4 bărbați. Diferiți. Fiecare cu istoria sa. Fiecare cu poveștile sale. Uniți în dorința de a ne împărtăși experiențele. Uniți în încercarea zilnică de a fi părinți mai buni pentru copiii noștri. Noi suntem 4Dads.”

Dan Cruceru– tată de Sophia de 7 ani, încă un moștenitor pe drum, îmblânzit de Cristina de 11 ani, Taticool de 3 ani, om de televiziune, blogger, om de afaceri. Unul dintre cei patru: 4DADS.

Alex Zamfir– Tatăl lui Mark, soțul Iuliei, blogger la celmaibuntata.ro, realizator radio la Itsy Bitsy, autor de carte, om de publicitate, pasionat de sporturi, înnebunit după baschet (nu, înălțimea nu îl trădează). Unul dintre cei patru: 4DADS.

Daniel Osmanovici– tată, sportiv amator, deținător de record mondial, „Tată Începător”, interesat de lucruri cool, mediu și oameni mișto, de mâncare bună și fun. Unul dintre cei patru: 4DADS.

Cezar Ionascu– tată de Vladimir și Alexandru, consultant de imagine masculinâ, antreprenor, mentorul programului „Tu, bărbat.” Unul dintre cei patru: 4DADS.

Pagina de Fb 4Dads va prezenta o serie video de senzație, promit protagoniștii.

4dads- the life and stories of 4 dads

4 bărbați. Diferiți. Fiecare cu istoria sa. Fiecare cu poveștile sale. Uniți în dorința de a ne împărtăși experiențele. Uniți în încercarea zilnică de a fi părinți mai buni pentru copiii noștri.Noi suntem 4Dads.În curând, o serie de discuții video de senzație.

Publicată de 4dads pe Luni, 19 Noiembrie 2018

 

„Mi-e drag rău proiectul ăsta! Și vă rog să îl susțineți și voi, printr-un like, printr-un share, prin orice feedback. Venim în curând cu video-uri faine, cu poveștile noastre, cu viețile noastre.#4DADS
Pentru că e important ca și tații să povestească despre trăirile, emoțiile, sentimentele, fricile lor. Pentru că e foarte interesant să auzi aceeași poveste din patru unghiuri de vedere diferite. Pentru că noi considerăm că, doar împărtășind ceea ce am trăit, putem crește, putem deveni părinți mai buni.
Pentru că cineva trebuia s-o facă și pe asta. „, 

About Echipa tati.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.