De ce au nevoie adolescentii

By on 20 ianuarie 2014

adolescent-tatuaj / hibiscusbloem.blogspot.comAdolescenta reprezinta, probabil, cea mai dificila (pentru parinti!) etapa a copilariei. A intelege un adolescent poate fi o adevarata provocare. S-ar putea sa te respinga in mod sistematic. Dar asta nu inseamna ca nu are (inca) nevoie de tine! Si ca adult ai parte de mult stres, de situatii tensionate – de aceea, ar trebui sa-l intelegi si pe el.

Adolescentul nu mai este copil, dar inca nu este adult! E o situatie care il face sa fie nesigur. In plus, hormonii incep sa-si faca de cap in organismul lui. Mai mult, trebuie sa tina pasul cu colegii si prietenii pe toate planurile, scoala e mai importanta acum ca oricand, iar media pune si ea presiune (gadgeturi noi etc.). practic, adolescentul este solicitat la maximum, atat emotional, cat si intelectual. Nu uita ca are nevoie de urmatoarele lucruri:

Iubire. Aparent, face pe distantul, dar are nevoie de atentie si grija din partea parintilor. Fara a face mare tam-tam din asta, acorda-i sprijinul ori de cate ori are nevoie.

Pagini: 1 2

About Echipa tati.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.