Despre noi

Bun venit! Acest site a fost construit pentru a te ajuta pe tine, viitorul (sau actualul) tata! Sper ca informatiile din acest site sa iti raspunda la cateva dintre intrebarile care te framanta privind sarcina si nasterea, sau sa iti ofere o idee despre cum sa reactionezi in aceasta calatorie minunata, aceea de a fi tata!

Ideea infiintarii acestui site mi-a venit in momentul in care am observat ca majoritatea site-urilor de profil se adreseaza mamelor, iar noi tatii nu gasim raspunsuri la intrebari simple legate de sarcina, nastere sau cresterea copilului decat pe site-uri cu greu ascunse de obicei pe alte meleaguri.

Sunt foarte entuziasmat de acest proiect si te astept sa imi lasi un mesaj in pagina de contact, pe Facebook sau prin email la contact @ tati punct ro. Daca nu este un mesaj privat te invit sa il publici pe forum.

În cazul în care dorești să te alături echipei tati.ro te rog să-mi trimiți un email.

Iti multumesc ca vizitezi site-ul tati.ro!

Sebastian Cochinescu

Mulțumesc prietenilor și colegilor din online care m-au ajutat promovând proiectul:

Cristina Toma, Mihai Bob Dragomirescu, Mara Yvonne Wagner, Alex Mihaileanu, Bobby Voicu, Costin Cocioaba, Sorin Tudor, Eduard Grigoriu, Bogdana Dobre, Cristian Manafu, Gabriel Boacă.

Alte apariții: Cosmopolis Club, Revista Ioana, Comunicate de presa, blogOtilia Mantelers.

Mai jos gasiti prezentarea proiectului tati.ro tinuta in noiembrie 2012 la Open Connect, precum si sesiunea de intrebari si raspunsuri care a urmat.