Despre noi

Logo-TatiCool_black-red_60x14px

Bun venit! Acest site a fost construit pentru a te ajuta pe tine, viitorul (sau actualul) tata! Sper ca informatiile din acest site sa iti raspunda la cateva dintre intrebarile care te framanta privind sarcina si nasterea, sau sa iti ofere o idee despre cum sa reactionezi in aceasta calatorie minunata, aceea de a fi tata!

Ideea infiintarii acestui site mi-a venit in momentul in care am observat ca majoritatea site-urilor de profil se adreseaza mamelor, iar noi tatii nu gasim raspunsuri la intrebari simple legate de sarcina, nastere sau cresterea copilului decat pe site-uri cu greu ascunse de obicei pe alte meleaguri.

Sunt foarte entuziasmat de acest proiect si te astept sa imi lasi un mesaj pe Facebook sau prin email la contact@taticool.eu.

În cazul în care dorești să te alături echipei tati.ro te rog să-mi trimiți un email.

Iti multumesc ca vizitezi site-ul tati.ro!

Dan Cruceru 

 

 


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/taticoo1/tati.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/taticoo1/tati.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/taticoo1/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('transient') #2 {main} thrown in /home/taticoo1/tati.ro/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47