Dorinta Mariei – o poveste cu morala pentru copii

By on 10 iulie 2013

Dorinta MarieiScrisa pentru un concurs de literatura unde a castigat marele premiu, „Dorinta Mariei” este o poveste cu morala, mai ales pentru copiii care-si doresc sa fie invizibili si sa faca ce vor ei.

Pentru a captiva cat mai mult copiii, in special pe cei mici, textele au fost reduse la cateva replici usor de inteles si de memorat.

Personajele din aplicatie sunt interactive si pot deveni cu usurinta elemente de joaca pentru copilul tau. Fie ca pot declansa anumite miscari, ca se pot muta oriunde pe ecran sau ca pot produce sunete, acestea sunt o atractie pentru copiii dornici sa exploreze micul univers al Mariei.

Aplicatia este disponibila in Apple Store pentru iPhone si iPad si ofera doua posibilitati de parcurgere a povestii: audio, unde povestea este narata cu drag chiar de autoare si alta cu text, oferind varianta in care ii poti citi copilului tau aventura Mariei, inainte de culcare.

„Dorinta Mariei” a fost scrisa de Catalina Cochinescu si este un poiect original produs de site-ul de parinti implicati tati.ro.

➡ Promotional in perioada de lansare aplicatia a fost disponibila gratuit.

Descarc-o chiar acum si fa-i o surpriza copilului tau!

Primită cu un feedback extrem de pozitiv, aplicația a beneficiat deja de un update la versiunea 1.1. care conține câteva surprize, precum jucării noi și elemente audio suplimentare.

Pentru a ajunge in casele cât mai multor copii indiferent de locația lor geografica, povestea a fost tradusă și adaptată în alte cinci limbi (spaniolă, franceză, chineză, japoneză, germană) și este disponibilă spre descărcare la urmatoarele adrese:
Franceză
Spaniolă
Chineză
Japoneză
Germană

About Echipa tati.ro

4 Comments

  1. Pingback: tati.ro a împlinit un an! | Tati.ro - dedicat tatilor cool

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.