Maratonul barbatilor in travaliu

By on 23 iulie 2013

barbat in travaliuUn post de televiziune olandez a facut zilele trecute un experiment cu doi tineri prezentatori de sex masculin: i-a trimis la un Birth Center unde au fost supusi unui proces de simulare a travaliului!

Au fost cuplati la un aparat de electrostimulare musculara cu care au fost simulate contractiile uterine din timpul nasterii normale (fara anestezie). Cu ajutorul aparatului au fost simulate atat intensitatea contractiilor cat si frecventa lor asa cum cresc ele in timpul nasterii. Au avut alaturi o moasa care i-a ajutat sa treaca prin travaliu exact ca la o nastere! Experimentul a avut si o miza: cel care va rezista pana la intensitatea maxima a contractiilor premergatoare expluziei va fi ”mamica” simbolica a unui bebelus de jucarie. Vedeti cum au rezistat cei doi tineri olandezi la nasterea naturala! Clipul merita vazut si fara traducere.

Barbatii incep experimentul in spirit umoristic, fac fronda, se asteapta la durere, dar in sufletul lor ei cred ca vor suporta. Apoil, CLICK, vine durerea si poti vedea in ochii lor socul: AU. Citesti in ochii lor un mare AU existential: AU ce tare doare, AU doare mult mai tare decat ma asteptam, AU nu am fost construit sa trec prin asta! AU ce tari sunt femeile! Numai unul dintre cei doi rezista pana la final si este incoronat ‚mamica’.

Va invitam sa cititi restul articolului pe site-ul Mama responsabila.

About Echipa tati.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.