Meseria de tată

By on 7 noiembrie 2012

Ma numesc Bogdan Krupenschi, tata de meserie si inginer de profesie. Nu m-am gandit niciodata ca ar fi cineva interesat de ceea ce face un tata pentru copilul lui sau ca s-ar putea scrie ceva despre asta desi, daca stau sa ma gandesc, se poate scrie o carte intreaga.
Sa incepem cu inceputul.
Asa spusele “probleme” sau placerile acestei “meserii” au inceput cand am aflat ca este insarcinata scumpa mea sotie, cand cel mic, din burtica, avea 5 saptamani si cateva zile. Am inceput, cum face tot romanul, cautarile pe google despre tot ceea ce tine de sarcina, daca e baiat sau fata, cum se manifesta viitoarea mamica, ce trebuie facut sau nu trebuie in fiecare etapa a sarcinii s.a.m.d.
Dupa primul ecograf, la “cel mai dintre cei mai” doctori, am aflat ca e fetita. Deja imi faceam ganduri si probleme cum o sa ma comport si cum sa fac sa fiu un tata exemplar. In familia mea am fost 3 barbati si o femeie, deci nu am avut in familie un exemplu de crestere a unei fetite.
Trecand peste asta, am inceput sa citesc ceva carti despre domnisoare si sa-mi intreb colegii cum e sa ai fetita. La urmatorul ecograf, facut la doctorul nostru obisnuit, am aflat ca e baiat, viitorul mostenitor al familiei! Nu mai stiu exact ce sentiment am avut atunci: de bucurie ca am baiat si o sa avem mai multe in comun sau de parere de rau ca nu am fata si…. nu voi sti cum e. In fine, ce a fost a fost.

Bucuria a fost mare mai ales ca sotia mea a dus sarcina cu brio toata perioada, normal cu greutatile greutatii juniorului. Am fost si la un curs de crestere a copilului timp de 10 zile (puericultura) in care ne-a invatat de la schimbarea scutecului pana la cum sa-l hranesti, ce medicamente sa-i dai s.a.m.d.

Pagini: 1 2

About Echipa tati.ro

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.