Sexul in sarcina

By on 13 decembrie 2012

femeie insarcinata sexy © foto http://www.honeyslingerieboutique.com/blog/2009/12/on-the-sixth-day-of-christmas/Cea mai des intalnita intrebare pe care si-o pun barbatii cand afla ca partenera este insarcinata este daca viata lor sexuala se va schimba. Cel mai probabil nu se va schimba, insa exista cazuri in care trebuie sa aveti grija.
Asadar, raspunsul scurt la intrebarea „Pot face sex in sarcina?” este „Da!”.

Insa inainte de toate ar fi bine sa vorbesti cu doctorul ginecolog care iti va spune daca este OK sau nu. Unele sarcini prezinta probleme care necesita o abordare delicata a subiectului sau chiar abstinenta.

Nu-ti mai face griji, daca medicul iti spune ca este in regula, atunci poti face sex poate chiar si pana in ultima luna. Insa evita picanteriile care implica actiuni… sportive, din motive evidente.

Pentru a te linisti totusi, afla ca fatul locuieste in alta „camera” decat cea in care intri tu.

Faptul ca doctorul iti da voie insa, nu inseamna ca vei avea succes tot timpul cu ea. Hormonii isi spun cuvantul pe tot parcursul sarcinii. Exista speranta insa, deoarece in trimestrul doi s-a observat ca partenera devine pasionala. Asa ca savureaza fiecare moment cat mai poti.

Pagini: 1 2

About Echipa tati.ro

2 Comments

  1. Pingback: 9 motive pentru care gravida trebuie sa fie fericita

  2. Pingback: Travaliu indus. Metode "populare" de inducere a travaliului

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.