Tata de fata: Adrian Nitu

By on 1 decembrie 2012

Cand sotia mea a nascut-o pe Teodora, eu zugraveam peretii camerei ei. Am aflat ultimul despre nasterea ei, de la prietenii nostrii care imi trimiteau mesaje de felicitare.

Cand am adus-o acasa, am stat lipit de ea cateva ore bune, scanand-o din cap pana-n picioare si memorand fiecare cuta, fiecare fir de par, minunandu-ma in continuu. Cand a spus „tata” prima oara, mi-a mai crescut o inima.

Cand a mers la gradinita, nu a plans, asa cum faceau ceilalti copii. M-am simtit ca un bleg pentru ca ma gadilau cateva lacrimi, dar mi-am revenit gandindu-ma la cum ma voi simti cand se va marita.

Acum Teodora are 6 ani. Parca-i sunt tata de-o vesnicie. Toata lumea cunoaste slabiciunea mea pentru ea. Saptamanile trecute a avut de scris la scoala cateva randuri despre persoana ei preferata.

M-am mirat cand mi-a spus invatatoarea ca eu sunt preferatul ei: „…pentru ca tati este distractiv si stie sa ma rasfete cel mai bine.” a scris ea.

Daca pana acum ceva timp credeam ca dragostea adevarata este dragostea pentru sotie, azi pot spune sincer ca dragostea pentru fata mea nu are egal.

Ea este printesa mea! Sa fii tata de printesa nu te face rege, ci te face fericit!

Adrian Nitu, 31 ani, Ploiesti
http://www.facebook.com/adrian.nitu

About Echipa tati.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.